در مورد آداب و رسوم غذا خوردن و رستوران چه مي دانيد؟ در ادامه با چند نكته ي مهم با ما همراه باشيد.
1- براي نشان دادن اينكه اولويت اول شما دوستتان است براي نگاه كردن به منو مقداري منتظر بمانيد و سپس منو را صاف در برابر ميز قرار دهيد. وقتي تصميم گرفتيد، منو را بسته و روي ميز قرار دهيد كه خدمتكار ببيند شما براي سفارش آماده هستيد.
وقتي تصميم گرفتيد، منو را بسته و روي ميز قرار دهيد
2- وقتي ميزبان شما را به ميز شما هدايت مي كند، اجازه دهيد مسن ترين زن اول برود، سپس بقيه ي بانوان و آقايان. (به اين صورت مسن ترين زن مي تواند بهترين صندلي را انتخاب كند).
اجازه دهيد مسن ترين زن اول بنشيند، سپس بقيه ي بانوان و آقايان
3- بشقاب نان را در سمت چپ و نوشيدني هايتان را در سمت راست خود بگذاريد. (براي به ياد آوردن ترتيب وسايل ميز غذا خوري، به "BMW"فكر كنيد).
بشقاب نان را در سمت چپ و نوشيدني هايتان را در سمت راست خود بگذاريد
4- نوشتن اين نكته شايد احمقانه بنظر بيايد اما،در اينجا روش رسمي استفاده از سبد نان را داريم :
* يك تكه نان برداريد و در بشقاب نان خود قرار دهيد. سپس چاقوي نان خود را برداشته و مقداري كره برداشته و در كنار بشقاب نان خود قرار دهيد. سپس تكه اي كوچك از نان جدا كنيد، كره را روي آن تكه قرار دهيد و بخوريد. توجه داشته باشيد يك مرتبه روي تمام نان كره نماليد.
بشقاب نان را در سمت چپ و نوشيدني هايتان را در سمت راست خود بگذاريد
5- قبل از اينكه ليوان خود را دوباره پر كنيد، ليوان ديگران را پر كنيد.
منبع:
https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/going2-restaurant2-routines2.html